Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@07:38:50 GMT

علی اکبر صالحی رییس کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۳۶۳۶

علی اکبر صالحی رییس کارگروه علمی جایزه مصطفی(ص) شد

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، مهدی صفاری­ نیا دبیر شورای سیاست ­گذاری جایزه مصطفی (ص) گفت: گروه‌های علمی تحت راهبری کارگروه علمی، فرآیند ارزیابی نامزدهای جایزه مصطفی(ص) را در مدت زمان ۲ سال، مدیریت می کنند تا در نهایت اولویت‌های پیشنهادی توسط داوران برای دریافت جایزه جهانی مصطفی به شورای سیاست‌گذاری اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: بر اساس موازین کارگروه علمی در ارتباط با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و فناوری جهان اسلام در مناصب این کارگروه به صورت گردشی و به پیشنهاد حسن ظهور دبیر کارگروه علمی جایزه مصطفی که مدیریت و تلاش ­های قابل تقدیر ایشان در ۱۰ سال از عمر این جایزه جهانی، پایه‌هایی ماندگار را در مبانی و شاخص‌های علمی این جایزه پایه‌گذاری کرد و انتخاب برگزیدگان ادوار پیشین را که مورد توجه جوامع علمی و بین‌المللی قرار گرفتند را در پی داشت و همچنین نظر به تجارب علمی و بین­ المللی علی اکبر صالحی، لزوم تقویت راهبردهای علمی و در نهایت استقبال وی، زمینه‌ای را فراهم آورد تا از این سرمایه‌ علمی به عنوان رییس کارگروه علمی جایزه مصطفی بهره‌مند شود.

به گزارش ستاد ارتباطات و ترویج جایزه مصطفی(ص)، صالحی پیش از این نیز با این بنیاد همراهی دیرینه‌ای را در حوزه‌های علمی و بین‌الملل در جایگاه‌های مختلف داشته‌است که موجب زمینه‌های گسترش همکاری‌ها و اثرگذاری‌های فرا-منطقه‌ای و جهانی این حرکت علمی-فرهنگی بوده است.

جایزه مصطفی(ص)، یک جایزه علم و فناوری ایرانی است که هر ۲ سال یک بار به دانشمندان برتر جهان اسلام اعطا می‌شود. این جایزه به نام محمد بنیان‌گذار اسلام و به دلیل تأکید بسیار او بر علم‌آموزی، به نام یکی از القاب او، مصطفی، به معنای برگزیده نام‌گذاری شده‌است، تا کنون چهار دوره از این جایزه در ایران برگزار شده است.

برچسب‌ها علی اکبر صالحی فناوری نانو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علی اکبر صالحی فناوری نانو علی اکبر صالحی فناوری نانو جایزه مصطفی ص کارگروه علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۳۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور

با حضور معاون علمی رییس جمهور جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد برتر شاگردپروری اعطا شد.

به گزارش ایسنا، اعطای جایزه شیخ مفید اقدام جدید معاونت علمی است که قرار است به اساتید برتر شاگردپرور که بیشترین زمان خود را صرف رسیدگی به امور دانشجویی از جمله در حوزه‌های آموزشی، هدایت شغلی، رفع مشکلات آنها می‌کنند.

این جایزه شامل یک بسته حمایتی یک میلیارد تومانی است که از سال جاری به ۱۰۰ استاد برتر در حوزه شاگردپروری اعطا شد و قرار است این جایزه به صورت سالانه به استادان منتخب شاگرد پرور اعطا شود.

این جایزه به نام شیخ مفید است؛ محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد. 

وی در روز یازدهم ذی القعده سال ۳۳۶ یا ۳۳۸ قمری در قریه "سویقه ابن بصری" از توابع "عکبری" در ۱۰ فرسنگی شمال بغداد، نزدیک شهر(دجیل) در یک خانواده اصیل و عمیق در مذهب تشیع به دنیا آمد و از آنجا که پدر او شخصی پارسا و مذهبی بود و به تعلیم و تربیت اشتغال داشت، شیخ مفید تحصیل را از سن کودکی آغاز کرد و از محضر بیش از ۷۰ نفر از بزرگان بهره علمی برد.

در مراسم اعطا جایزه شیخ مفید دکتر محسن شاهمرادی مدیر کل دفتر الگوسازی و تکریم نخبگان با گرامیداشت روز معلم و استاد، برگزاری این مراسم را نقطه عطفی در بزرگداشت مقام معلم و استاد دانست و اظهار کرد: در نظام آموزشی حلقه مفقوده‌ای وجود داشت که با اجرای این طرح و به برکت نام شیخ مفید اقدام به شناسایی استادانی می‌شود که به امر شاگرد پروری پرداخته‌اند.

شاهمرادی، با تاکید بر اینکه ما باید به هویت اصلی خود بازگردیم، یادآور شد: اجرای این طرح حتما برکاتی برای کشور خواهد داشت و جایزه شیخ مفید جایزه‌ای است که برگزیدگان از انتخاب خود خبر ندارند و به انتخاب نخبگان برگزیده می‌شوند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • افشای نمرات تحصیلی رائفی پور؛ نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز