Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از جماران، علی اکبر صالحی در مقدمه این کتاب با اشاره به اهمیت برهه تاریخی آغاز پرونده هسته‌ای علیه کشورمان می‌نویسد: «شاید برای نخستین بار با یک هم آوایی جمعی میان قدرت‌های بزرگ و مجامع تخصصی و فنی جهان علیه جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت که در قالب خبرپردازی منافقانه نزد رسانه‌های غربی تصویری نامطمئن و ابهام‌آمیز را از فعالیت‌های علمی و فنی دانشمندان ایرانی برسازند و بدینگونه ایران را از حقوق حقّه خود طبق معاهده ان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پی. تی محروم کنند». 

وی در بخش دیگری از مقدمه با اشاره به تجربه کم بخشی از کارگزاران و مسئولان جمهوری اسلامی ایران در مورد دقایق و جزییات فنی موضوع هسته‌ای می‌نویسد: «کشور… ممکن بود با کوچکترین اشتباهی با سرنوشتی مشابه عراق-که با همین موضوع و ابزار از پای درآمد-مواجه شود». 

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی و نماینده اسبق کشورمان نزد آژانس بین المللی انرژی اتمی می‌نویسد: «آنچه طی سالهای ۱۳۸۲-۱۳۸۳ خورشیدی، با طرح مباحث پرونده فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران روی داد، این آگاهی را دوچندان ساخت که ارتباطات میان بخشی برای اجتناب از درگیر شدن کشور با بحران و آسیب به منافع ملی، امری الزام‌آور است». 

شرح آغاز مأموریت در وین و تبیین ساختار آژانس موضوع اولین فصل این کتاب است و روایت بحران هسته‌ای ایران از فصل دوم آغاز می‌شود. 

وی با اشاره به «عدم توانایی پاسخگویی سخنگوی منافقین در ارائه پاسخ‌های صحیح و روشن در مقابل پرسش‌های تخصصی خبرنگاران حاضر در بخش پایانی این نشست خبری»، آن را «گویای اثبات سناریوی نوشته شده سازمان‌های اطلاعاتی بیگانه و اجرای آن به دست آن‌ها (منافقین)» می‌داند و می‌نویسد: «این فیلم با تلاش و جست و جوهای مستمر یافته شده که در کتابخانه سازمان انرژی اتمی جهت مشاهده خوانندگان علاقه‌مند نگهداری می‌شود. گفتنی است از این فیلم ۴۵ دقیقه ای، حدود ۲۵ دقیقه آغاز آن کیفیت صوتی مناسبی ندارد». 

صالحی در بخش دیگری از این فصل تأکید می‌کند: «با وجود فضای تبلیغاتی گسترده این حرکت گروهک منافقین، باید به این نکته توجه داشت که ایران به هیچ وجه قصد انجام فعالیت مخفیانه را مدنظر نداشت، زیرا از تأسیسات غنی‌سازی نظنز گرفته تا مجتمع آب سنگین اراک یا کارخانه تبدیل اورانیوم در اصفهان، هیچ کدام تأسیسات کوچکی نبودند که بتوان آن‌ها را در دالان یا زیرزمینی مخفی کرد که از انظار دور نگه داشته شوند». 

وی سپس عمده‌ترین دلایل مطلع نبودن آژانس به صورت دقیق از جزییات ساخت تأسیسات را بیان کرده است. 

در فصل‌های ۸ گانه‌ی بعدی این کتاب سیر پرونده ایران در اجلاس‌های بعدی شورای حکام و تلاش برای ایجاد جنبش غیرمتعهدهای شاخه وین به صورت مستند و دقیق بیان شده است. 

صالحی در پایان این کتاب می‌نویسد: «در مجموع باید این حقیقت را پذیرفت که غرب به سادگی حاضر به پذیرش ایرانی با ظرفیت کامل فنی هسته ای، شامل غنی سازیاورانیوم و چرخه سوخت هسته‌ای نخواهد بود مگر در شرایطی خاص و استثنایی که تنها زمانی میسر خواهد بود که به طریقی این موضوع در یک دستور کار گسترده سیاسی قرار گیرد». 

آخرین جملات این کتاب اشاره به کاریکاتوری است که در آن گروه آمریکا، اروپا و سازمان ملل برای به حاشیه راندن تسلیحات اتمی رژیم صهیونیستی، روی پرونده هسته ایران تمرکز کرده اند. 

چاپ اول این کتاب در ۳۵۸ صفحه و به همراه برخی مستندات مربوط به محتواب کتاب به تازگی توسط موسسه اطلاعات منتشر شده است. 

کد خبر 629372 برچسب‌ها علی اکبر صالحی هسته‌ای - برجام هسته‌ای - مذاکرات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علی اکبر صالحی هسته ای برجام هسته ای مذاکرات هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم

آفتاب‌‌نیوز :

 اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت، گفت: بازرسی‌های آژانس مستمرا در چارچوب پادمان از سایت‌های هسته‌ای ایران در حال انجام است. ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم.

وی افزود: همواره در خصوص مسائل پادمانی با آژانس در حال گفتگو و تعامل هستیم. از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که امیدواریم به زودی حل شود.

اسلامی تاکید کرد: از نظر ما بیانیه اسفند ۱۴۰۱ همچنان پابرجاست. گروسی دیدار‌هایی در ایران دیدار‌هایی خواهد داشت و با بنده هم مذاکراتی انجام خواهد شد

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: مطمئنیم این گفتگو کمک می‌کند ابهامات بیشتر و بیشتر برطرف شودو بتوانیم در چارچوب پادمان و ان پی تی روابط مان را با آژانس تقویت بکنیم.

اسلامی درباره همکاری با آژانس در خصوص بازرسان آژانس تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند. بازدید آن‌ها در حال انجام است. استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است و این مساله سیاسی نیست و ما در فرایند‌های همکاری با آژانس این موصوع را مکرر اثبات کرده و آن‌ها هم به آن اذعان دارند.

وی درباره اظهارات گروسی درباره برنامه تسلیحاتی ایران نیز تصریح کرد: این‌ها موضعگیری نیست و سوال خبرنگار است و جریان مخرب و صهیونیستی در حال القای این است که برنامه ایران صلح آمیز نیست. گروسی گفته نشانه‌ای از برنامه تسلیحاتی ایران وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • اسلامی: ایران در المپیاد مخترعین مقام اول را کسب کرد
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران